Події

У рейсовому автобусі «Житомир – Злоченець» через кордон хотіли перевезти холодну зброю

15 February 2016, 10:18

У пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники спільно із працівниками митниці виявили в рейсовому автобусі Житомир – Злоченець партію ножів, ззовні схожих на холодну зброю, які хотіли  незаконно перемістити через державний кордон.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

«Правоохоронці ініціювали проведення додаткових перевірочних заходів рейсового автобуса «Житомир – Злоченець» (Республіка Польща) під керуванням 36-річного жителя Львова. Під час поглибленого огляду спільною прикордонно-митною групою із залученням службового собаки Лара, спеціально натренованого на пошук зброї та вибухівки, в багажному відділенні у двох паперових коробках виявили ножі в кількості 21 штука, ззовні схожі на холодну зброю, адже довжина леза деяких з них перевищувала 27 сантиметрів», – йдеться в повідомленні.

По даному випадку працівникам Національної поліції було направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за класифікацією  ст. 201 КК України «Контрабанда», ножі вилучено та  направлено на спеціальну експертизу.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські прикордонники затримали туристів-екстремалів, які хотіли потрапити в зону відчуження.

Фото та відео з сайту Державної прикордонної служби України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі