Політика

Делегація Житомирської аграрної партії на з’їзді у Києві заслухала інформацію про перспективу на наступних виборах

15 February 2016, 13:03

12 лютого у приміщенні Торгово-промислової палати в місті Києві відбувся 8 позачерговий з`їзд Аграрної партії України, де було ухвалено низку важливих рішень щодо її подальшої діяльності. Зокрема, прийнято рішення про участь Аграрної партії у місцевих виборах до районних рад у місті Києві, та у виборах територіальних громад в областях, внесено необхідні технічні зміни до Статуту, як того вимагало змінене законодавство. Було також обговорено найбільш значущі соціально-економічні процеси в країні.

У роботі з`їзду прийняла участь делегація від Житомирської обласної партійної організації Аграрної партії України на чолі з Віктором Козіним.

У Аграрній партії також зазначили, що запропонують альтернативну кандидатуру на виборах міського голови Кривого Рогу.

«Ми не позиціонуємо себе як галузева партія чи партія українського села. Ми – партія всього українського народу. На останніх виборах серед наших кандидатів було близько 30% аграріїв. 70% – це лікарі, службовці, освітяни. Ми стали третіми за загальною кількістю міських голів в державі. У Криворізькому районі на останніх виборах ми набрали майже 33%. Тому ми впевнені, що повинні брати участь у міських виборах і маємо добрі шанси на перемогу. Ми хочемо посіяти неконфліктне зерно. Хочемо дати можливість жителям Кривого Рогу обрати інших кандидатів, ніж ті, що були втягнуті у скандали», – зазначив Віталій Скоцик.

Голова аграріїв окреслив перспективу Аграрної партії на наступних виборах.

«Перед попереднім місцевими виборами нас у рейтингах зовсім не було. Сьогодні нам дають 1,7-2,2%, хоча за підсумками виборів ми набрали майже 8%. Але навіть така увага говорить про те, що нас побачили. Це основа, з якою можна рухатися. Ми бачимо високу активність. Ми проводимо зустрічі. Я пішов на четверте коло регіональних поїздок Україною. Ми провели дві звітно-виборчі конференції. Тернопільська і Херсонська область отримали нове керівництво, Івано-Франківська також буде структурована до кінця місяця. Ми інтенсивно готуємо партію до парламентських виборів. 30% на цих виборах виглядає більш, ніж реально», ­- сказав Віталій Скоцик.

Також на з’їзді було анонсовано розвиток міжнародної співпраці.

«Ми розпочинаємо закордонні візити. Зокрема, 22 -24 лютого будемо працювати у Європейському парламенті. На початку березня заплановано візит до Польщі, потім буде візит до Великої Британії, у березні також планується візит до США. Паралельно з розбудовою партії ми розвиватимемо наші міжнародні зв’язки в політичному співтоваристві», - повідомив лідер аграріїв.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації Аграрної партії України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі