Політика

Партія простих людей Сергія Капліна біля Верховної Ради вимагає відставки Яценюка та принесла з собою кролів і півня

16 February 2016, 13:10

Не тільки відставки, а і кримінального покарання для Прем’єра Яценюка та урядовців прийшли вимагати під Верховну Раду активісти «Партії простих людей» та Тарифного Майдану. З собою вони принесли виставку кроликів під гаслом «Кролів у клітку, а не в Кабмін». Лідер політсили, народний депутат Сергій Каплін заявив, ще не згорне свій протест після звільнення Яценюка, а домагатиметься розслідування його діяльності.

«Прості люди вимагають не просто відставки. За розвал економіки, знищення народу через соціальний геноцид, провал оборонної стратегії, численні корупційні скандали – тільки тюрма. Ми домагатимемось, щоб почалися розслідування по 2000 проваджень за заявами Гордієнка. Сьогодні ми принесли 10 кролів і півня на ім’я Аваков», – наголосив Сергій Каплін.

Мітингарі також принесли із собою бочки, каністри та порожні каструлі – як символ тотального зубожіння українців. Усіх депутатів вони зустрічали барабанним боєм та брязканням, нагадуючи вимоги простих людей.

«Я дуже радий, що напередодні вся фракція БПП одностайно вирішила голосувати за відставку. Сподіваюся, що решта колег теж не підведуть. Однак попереджаю, якщо далі будуть договорняки, спроби відпустити Арсенія Петровича безкарно – ми – два народні депутати - керівники Партії простих людей Сергій Каплін та Олександр Сугоняко вийдемо із коаліції та створимо справжню, а не підкилимну опозицію», – додав Каплін.

Лідер Житомирської обласної партійної організації політичної партії «Партія простих людей Сергія Капліна» Роман Давиденко заявив, що Уряд Яценюка не спромігся на жодні зміни.

«Житомирська обласна партійна організація «Партія простих людей» Сергія Капліна вимагає відставки Яценюка, оскільки прем’єр-міністр та його Кабмін не спромоглися на жодну реформу та окрім популізму й фальшивих лозунгів нічого не зробили. До тих пір, поки при владі буде Яценюк, жодних реформ та боротьби з корупцією не слід очікувати. Має прийти техноктаричний Уряд на зміну крадіям бюджету», – наголосив Роман Давиденко.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації політичної партії «Партія простих людей» 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі