Суспільство

У Житомирській області від пневмонії померла ще одна людина

16 February 2016, 15:45

У Житомирській області знижується захворюваність на вірусні інфекції, але є ще одна жертва пневмонії.

Про це повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«За даними управління охорони здоров’я облдержадміністрації за останню добу в області на ГРВІ та грип захворіло 1391 осіб, із них дітей – 858, дорослих – 533, вагітних жінок – 9. Зареєстрована 1 смерть від пневмонії, збудник якої ще не уточнений. Показник захворюваності становить 63,1 на 10 тисяч населення, що на 34,8% нижче епідемічного порогу», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі Житомирської міської ради повідомили, що в обласному центрі спостерігається зниження захворюваності на вірусні інфекції.

«За останню добу у Житомирі зареєстровано 229 випадків грипу та ГРВІ, в тому числі 153 – серед дитячого населення. Госпіталізовано 19 осіб. Всього, з початку епідсезону у місті зареєстровано 14613 випадків захворювань на грип та ГРВІ, від ускладнень грипу з початку епідсезону померло 8 осіб. Порівняно з минулим вівторком (9 лютого 2016 року), спостерігається зниження захворюваності на 32,5%», – повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирських школах 15 лютого відновився навчальний процес, але хворіти на вірусні інфекції діти ще продовжують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі