Економіка

Житомирське підприємство виграло тендер на ремонт ліфтів у санаторії та гуртожитку Іршанського ГЗК

16 February 2016, 16:51

Ремонтне підприємство «Житомирліфтремонт» виграло тендер на технічне обслуговування ліфтів, розміщених на об’єктах Іршанського гірничо-збагачувального комбінату Володарсько-Волинського району Житомирської області.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель, дата акцепту – 10 лютого 2016 року.

Замовник торгів - державне підприємство «Об'єднана гірничо-хімічна компанія», філією якого є Іршанський ГЗК. За майже 53 тисячі гривень (без ПДВ) «Житомирліфтремонт» зобов’язується до кінця 2016 року здійснювати технічне обслуговування та ремонт п’яти ліфтів на підпорядкованих підприємству об’єктах – санаторії-профілакторії, розміщеному по провулку Малинському, 1 та гуртожитку по вул. Садовій, 24 в Іршанську.

У тендері, крім «Житомирліфтремонту», взяла участь й інша житомирська фірма - приватне будівельно-монтажне підприємство «Спецреммонтаж», яке оцінило свої послуги дещо дорожче – у 56,5 тис грн (без ПДВ).

В інтернеті є інформація, що Іршанський санаторій-профілакторій є відокремленим структурним підрозділом Іршанського гірничо-збагачувального комбінату. Функціонує з 1971 року як оздоровчий заклад стаціонарного та амбулаторного типу. Розрахований на 110 місць, має їдальню, басейн та спортзал. Розміщений в лісовій зоні. До інфраструктури Іршанського ГЗК входять також палац культури й гуртожиток. 

Як відомо, до 2014 року Іршанський ГЗК був в оренді у «Кримського титану», котрий належав олігарху Дмитру Фірташу. У вересні 2014 року комбінат був повернений у державну власність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі