Політика

Радикальна Партія Олега Ляшка підтримує відставку Яценюка

16 February 2016, 17:20

Сьогодні, 16 лютого біля стін Житомирської ОДА відбулася акція на підтримку припинення повноважень прем’єр-міністра України – Арсенія Яценюка.

Члени та активісти Житомирської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка взяли участь у мітингу за відставку Арсенія Яценюка. Активісти та депутати Радикальної Партії Олега Ляшка висловила свою незгоду з політикою прем’єр-міністра та уряду.

У своїх коментарях голова Житомирської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка, депутат Житомирської міської ради Олександр Ракович зазначив: «До підтримки цієї акції нас спонукало стрімке падіння рівня життя, погіршення політичної та економічної ситуації в державі загалом і в місті Житомирі, зокрема. Суспільство не бачить змін та обіцяних реформ, тому ми вимагаємо відставки прем’єра. Найбільше досягнення уряду Яценюка на даний час – це радикально низький рівень довіри громадян. Адже, його політику сьогодні підтримує лише третина населення, а це найнижчий рівень довіри за всю історію незалежності України. Ми поділяємо протестні настрої українців і як відповідальна політична сила прийшли відстояти інтереси своїх виборців».

Прес-служба Житомирської міської організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі