Місто

Огляд 15 туру вищої футзальної ліги Житомира

16 February 2016, 18:00

У Житомирі триває чемпіонат Житомира з футзалу серед команд вищої ліги. Минулими вихідними відбулися матчі вже 15 туру. У центральному матчі «Енергія» не змогла обіграти лідера змагань «Атлет», хоча двічі вела в рахунку. Але в підсумку отримала поразку 2:3 і скотилася на 4 сходинку в турнірній таблиці.

«Промінь» у 15-му турі двічі святкував розгромні перемоги, завдяки яким повернув собі другу сходинку турнірної таблиці. Однакову кількість очок з «Променем» має й «ІнБев», але посідає третю сходинку, адже поступається «Променю» за додатковими показниками.

«Водоканал», навіть попри власну поразку й перемогу свого найближчого переслідувача «Візаж-Дасна-Кофеджио», не лише втримався на п’ятій позиції, а й все ще має чотирьохочковий гандикап. А от «Візаж-Дасна-Кофеджио» навпаки, ніколи розслаблятися, адже в спину підопічним Лясковського дихають коростенці. Що ж до інших перестановок у нижній частині турнірної таблиці, то тут варто відзначити впевнену перемогу «Медика» у матчі з «Штурмом», яка дозволила команді, нехай і за додатковими показниками, обійти у турнірній таблиці «Галант-МТС». Дует аутсайдерів все ще незмінний – «Штурм» та «ГазМяс».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі