Політика

Ляльковий театр завітав до дітей із Чуднівського району

17 February 2016, 09:07

До вихованців вакуленчуківського дитячого садочку «Берізка» завітав ляльковий театр. Організатором поїздки став Руслан Годований, який вже не перший рік опікується цим дошкільним закладом. За його словами, у наш час досить важливо не забувати про духовні цінності, особливо, при вихованні маленьких українців.

«Сьогодні дуже важливо підтримувати матеріально-технічну базу дитячих садочків. Але коли спілкуєшся з людьми, то розумієш, що їм потрібно трошки більше ніж матеріальне, а саме – духовні цінності та духовний розвиток. Адже як ми сформуємо світогляд дитини, так ми й виростимо справжнього українця, такого ми виростимо й громадянина», - переконаний Руслан Годований.

Актори лялькового театру через своїх персонажів показували малечі, як важливо бути сміливою, вихованою та головне - люблячою своїх батьків дитиною. А щирі посмішки та сяючі очі дітлахів говорили самі за себе – малеча була у захваті від казки. Як зізнається завідуюча Вакуленчуківським ДНЗ «Берізка» Валентина Дишкант, для вихованців садочку сьогодні дійсно свято, адже такі події, як виступ лялькового театру, у їх містечку велика рідкість.

Валентина Дишкант, завідуюча Вакуленчуківським ДНЗ «Берізка»: «Ми живемо у селищі міського типу. І до нас рідко коли приїжджають у гості лялькові театри, вистави для дітей. Я вважаю, що таку роботу потрібно продовжувати наполегливо, тому що, дітям цікаво. Діти, так пізнають нові сюжети, вони роблять для себе життєві висновки. Дітям було дуже приємно і цікаво побувати на цій виставі. Сама постановка вистави буда незвичайна, сюжет був також неординарний».

За словами Руслана Годованого, це не останній подібний захід для вихованців дитячих садочків району. Адже саме через казку, можна легко привити дітям добро та любов, тобто ті почуття, яких так не вистачає у складний для країни час.

Прес-служба Руслана Годованого

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі