Суспільство

У Житомирській області поховають військового 30-ї бригади Євгена Волосевича, який зник безвісти влітку 2014 року

17 February 2016, 10:37

До с. Кропивня Коростишівського району Житомирської області 17 лютого привезуть військовослужбовця 30-ї бригади Євгена Волосевича, який зник безвісти після боїв на Донбасі влітку 2014 року.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Facebook волонтер Ірина Коцюба.

«Євген Волосевич, Тридцята Бригада, родом із села Кропивня Коростишівського району. Він зник безвісти після запеклих боїв влітку 2014 року в Степанівсько-Довжанському котлі на Донбасі. Колона техніки 30-ї бригади рухалася із Великої Шишівки в Малу Шишівку. Автомобіль «Фольксваген», в якому їхав український військовий, потрапив під обстріл російських Градів. З тих пір доля солдата була невідома. У Євгена залишилися – батьки, брат, дружина та дитина, які до останнього сподівалися на його повернення додому. Сьогодні волонтери привезуть до рідної домівки військовослужбовця в с.Кропивня. Всю організацію на себе взяли 30 бригада Юрій Скорик , військовий комісар Коростишева, хлопці-волонтери з Коростишева та голова Коростишівської РДА Сергий Бондарчук з головою села. Окрема вдячність за допомогу в пошуку Irina Romanenko та Ярослав Жилкин. Вічна память Герою!», – написала волонтер Ірина Коцюба.

 

Завтра поховають військовослужбовця з Житомирщини (Коростишівського району).Євген Волосевич, Тридцята Бригада, родом і...

Опубліковано Іриною Коцюбою 16 лютого 2016 р.

Поховають військовослужбовця 18 лютого.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області через рік після загибелі перепоховали бійця 30-ї бригади Миколу Гайченю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі