Події

У райцентрі Житомирської області пенсіонер потрапив під колеса КрАЗа на «зебрі»

18 February 2016, 10:22

17 лютого у Малині Житомирської області пенсіонер потрапив під колеса вантажівки, а у Бердичеві водій іномарки наїхав на 29-річного чоловіка.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«17 лютого близько 07.45 в м. Малині водій автомобіля  КрАЗ 255Б, 28-річний житель району, здійснив наїзд на пішохода, 81-річного жителя села Горинь, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні», - йдеться у повідомленні.

У Бердичеві близько 19.10 водій автомобіля Volkswagen Golf, 27-річний житомирянин, скоїв наїзд на пішохода, 29-річного жителя райцентру, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Пішохід отримав травму у вигляді перелому.

Нині триває з’ясування обставин обох ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2015 року в Житомирській області після зіткнення Volkswagen з  КрАЗом на зустрічній смузі загинули водій та пасажир легковика. У Житомирі до суду передали справу водія, який у стані алкогольного сп’яніння на пішохідному переході збив жінку з 4-річною дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі