Політика

У Житомирі лідер Аграрної партії Віталій Скоцик розповів, як швидко змінити рівень життя людей на селі

18 February 2016, 13:19

Лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик 17 лютого перебував з робочим візитом на Житомирщині. В ході візиту було дано інтерв’ю на обласному телебаченні  та місцевим друкованим засобам масової інформації.

Лідер аграріїв акцентував увагу на основних завданнях партії, зокрема відмітив, що головними цінностями визнається земля і людина, яка працює на землі. І ця ідеологія знайшла відгук у людей, незалежно від того, якою мовою вони спілкуються, до якої церкви ходять, в якому районі живуть, отже, вона вже стає фундаментом для об`єднання країни.

Він також відзначив, що партія не є інструментом виборів,  вона передусім – інструмент самоорганізації суспільства. Аграрна партія не є лише партією захисту українського села, це загальнонаціональна партія, яка виступає за використання потенціалу аграрної галузі як конкурентної переваги нашої країни на зовнішніх ринках. Саме в цьому секторі економіки можна швидко заробити кошти на розвиток інших галузей і соціальних програм. Але для початку маємо перейти від сировинного принципу до системи глибокої переробки, щоб залишити в Україні всю ту додану вартість, яку сьогодні отримують держави, що купують у нас сировину. Це призведе до збільшення заробітних плат, зростання купівельної спроможності наших громадян, а також до наповнення місцевих і загальнонаціонального бюджетів.

Важливе завдання на перших етапах реалізації стратегії партії – швидко змінити рівень життя людей на селі, через кооперацію і схеми зайнятості, прикладом яких є зелений туризм або кооперативи зі збуту вирощеної сільськогосподарської продукції.

Загалом, для того, щоб усе це реалізувати, потрібен обдуманий, виважений пакет, який може прийняти тільки професійна Верховна Рада.

Прес-служба Аграрної партії України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі