Суспільство

Що ж все-таки трапилось в «Старій Губернії» 14 лютого?

18 February 2016, 14:00

«Стара Губернія» на вустах у всіх, хто відвідав її у День святого Валентина! Словами просто не передати того яскравого настрою, що царював в ресторані в День Закоханих – тому підтверджуємо це насиченими фото та неймовірно щирим відео! Тепер ми впевнені, що кохання творить дива – у вечір 14 лютого пристрасні танці, драйвова мелодія джазу та гармонія закоханих сердець наших гостей запалили вогонь щастя та любові!

Ми започаткували нову концепцію святкування дійств у «Старій Губернії» – і не помилились, адже всі залишились в захваті. На відміну від інших закладів, велика родина ресторану майстерно поєднала дві святкові події – гарячий виступ надзвичайного джазового гурту та презентацію вишуканого сет-меню від одного з кращих українських шеф-кухарів Руслана Бойко.

Професіонали в джазі SHOWBAND MADAME JOJO'S відомі на всю країну завдяки своєрідній інструментальній грі та захопливому вокалу, тож у День Валентина в «Старій Губернії» всі присутні насолоджувались пристрасними мелодіями джазових романтичних композицій, а запальні танці закоханих пар тривали до пізньої ночі.

Сети із автентичних страв від Руслана Бойко розроблялись заздалегідь, тож на святі шеф-кухар частував гостів автентичним вишуканим меню з делікатесами. Що могло бути краще запеченої оленини в неповторному соусі Порто або ніжного паштету із печінки кролика? А на солодке –класичний Празький торт під шоколадним соусом. Так, сети із семи неповторних страв не залишили голодним нікого – хіба що, збудили голод до кохання...

«Jazz на двох» тривав дотемна, але все рано чи пізно закінчується... Але не в «Старій Губернії»! Адже незабаром свято прекрасної половини людства - 8 березня, тож будьте готові завітати до нас знову – ми попіклуємось про Вас та Ваших чарівних жінок!

Більше фото дивіться тут.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі