Суспільство

З Житомира «безрукий» псевдоатошник поїхав жебракувати в столичне метро

19 February 2016, 11:07

У Житомирі на Житньому ринку 16 лютого активісти разом з журналістами викрили «АТОшника» із забинтованими кінцівками, який просив у людей гроші. Того ж дня поліція відпустила чоловіка, і 18 лютого київські журналісти побачили його в столичному метро.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Facebook журналіст Сергій Грішин.

«Мразь! Стоит на Льва Толстого, руки забинтованы, косит под ветерана. Только вчера его фотки по сети гуляли, с мастями на пальцах», – написав журналіст.

У коментарі Житомир.info Сергій розповів, що прогнав шахрая, але той згодом повернувся.

«Це станція метро Льва Толстого. Я їхав на зустріч, побачив його, впізнав, очевидно з матеріалів ваших житомирських я бачив його фотки. Я підійшов до нього, поговорив, в мене камера з собою була, я його зняв, я просто дуже поспішав і його звідти погнав і попередив, що якщо ще раз побачу, то поб’ю. Потім ми після зустрічі десь за години півтори з Романом Скрипіним йшли, і зайшли подивитись, і він знов там був і тоді я вже я йому сказав, щоб він розбинтовував руки, там якийсь натовп зібрався. Він нічого не говорить, він просто стоїть на колінах, в нього цей пакет, там було десь 150 грн і ми пішли його здали в опорний пункт поліції, який там в метро. Але вони кажуть, що не можуть його ні за що затримати, він нічого не порушив. Але в нього документів не має, він представився якимось Андрієм Селезньовим», –  зазначив Сергій Грішин.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області повідомили, що чоловіка відпустили в той же день після встановлення всіх обставин.

«Санкція 190 статті «Шахрайство» не передбачає взяття під варту, оскільки цей злочин не є особливо тяжким. Тому його затримали, доставили до міськвідділу, встановили всі обставини події і впродовж трьох годин, відповідно до кримінально-процесуального кодексу, його відпустили. На даний час ще підозра йому не оголошена. В залежності від того, що визначить суд - таке і буде покарання», – повідомила керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

В коментарях під публікацією журналіста користувачі мережі повідомляють, що неодноразово бачили чоловіка і на інших станціях метро.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі викрили «безрукого» псевдоатошника, який жебрачив на Житньому ринку.

Відео Hromadske Kyiv

Фото зі сторінки Сергія Грішина в Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі