Місто

Комунальне підприємство продовжує прибирати незаконну рекламу з вулиць Житомира

19 February 2016, 12:45

19 лютого працівники КП «Реклама» продовжили демонтаж незаконної реклами в Житомирі. Комунальники розпочали з демонтажу рекламного банеру на вулиці Небесної сотні. За словами директора комунального підприємства «Реклама» Володимира Шуста, цього дня робітники демонтують 6 незаконно розміщених рекламних конструкцій.

«У нас тривають роботи з демонтажу незаконної реклами в місті Житомирі. Лише протягом цього тижня ми демонтували чотири великих конструкції, це біл-борди і більше десятка дрібніших конструкцій. Сьогодні за планом теж близько 6 конструкцій будемо демонтувати. Будемо дивитись, як підуть роботи. В першу чергу, демонтуються ті конструкції, в яких закінчились терміни дії дозволів і виконкомом не продовжені. Тобто, процедура проста: приймається рішення виконкому про демонтаж, попереджається власник, звертаємось із проханням, щоб він демонтував ці конструкції власними силами, бо на подібний демонтаж ми витрачаємо кошти комунального підприємства «Реклама». Насправді це не зовсім дешева справа. Але, звичайно, що в місті потрібно наводити  порядок, і це абсолютно нормальний процес», - розповідає директор КП «Реклама» Володимир Шуст.

Не всі власники реклами погоджуються добровільно демонтувати конструкції.

«Дуже рідко у нас йдуть власники рекламних конструкцій на те, щоб власними силами демонтувати ту чи іншу конструкцію. Скажу вам більше: є прецеденти, коли виконком приймає рішення про демонтаж конструкції, яка знаходиться в «жирному» місці, а буквально на другий чи на третій день у нас з’являється ухвала Корольовського чи Богунського районного суду, яка забороняє нам вчиняти будь які дії до даної конструкції до рішення незрозуміло-якого суду, яке має бути незрозуміло-коли. І ця конструкція без дозволу стоїть там далі», - скаржиться Володимир Шуст.

Окрім незаконно розміщеної реклами на вулиці Небесної сотні, комунальники також демонтували конструкції на вулицях Перемоги, Гоголівській та на перехресті вулиць Котовського та Ватутіна.

Директор КП «Реклама» розповів, що усі демонтовані конструкції та банери зберігатимуться на базі підприємства, і власники зможуть забрати їх після сплати вартості демонтажу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі