Місто

Влада Житомира хоче, щоб школи взяли участь у конкурсі з проведення англомовних літніх таборів GoCamps

19 February 2016, 13:21

Заступник міського голови Матвій Хренов дав доручення залучити  школи Житомира до участі у проекті «GoCamps» для проведення літніх мовних таборів з поглибленим вивченням англійської мови.

Про це він повідомив 19 лютого на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні дав розпорядження щоб всі школи міста прийняли участь конкурсі», - написав Хренов. 

На офіційній сторінці Громадської організації GoGlobal є інформація, що до участі в конкурсі запрошуються навчальні заклади, в яких планується проведення літніх мовних таборів у червні 2016 року. GoCamps - це мовні табори нового покоління на базі навчальних закладів, які отримують від Go Global та міжнародних партнерів організаційну, методологічну та волонтерську допомогу. Анкети та креативні завдання приймаються до 18 березня 2016 року.

Як відомо, у рамках Року англійської мови в Україні громадська організація GoGlobal разом із Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами працює над розробкою нового формату дитячих пришкільних таборів – таборів із поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoGlobal camps».

Більш ніж 3 тисячі шкіл із різних регіонів країни попередньо погодилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів. За результатами мотиваційного конкурсу близько 150 з них отримають статус «GoGlobal camps».

Як відомо, в Житомирі нараховується 33 загальноосвітніх навчальних заклади.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2016 року голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський розпорядився розширити мережу гуртків із вивчення англійської мови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі