Політика

У Житомирській області помічники Павла Дзюблика виловили з Ірші 100 метрів браконьєрських сіток

19 February 2016, 14:40

Черговий випадок браконьєрства зафіксували помічники народного депутата Павла Дзюблика у Житомирській області. Активісти вилучили і знищили більше 100 метрів риболовних сіток, які були розставлені у річці Ірша.

Такі рейди з пошуку браконьєрів у Житомирській області непоодинокі. Павло Дзюблик розповідає, що часто браконьєрам вдається уникнути покарання і заплатити лише штраф у 150 гривень.

«Ми маємо серйозну проблему, оскільки величина покарання браконьєрів не відповідає величині завданої ними шкоди, як правило. Будемо працювати, аби привести ці величини у відповідність», – коментує Павло Дзюблик.

Нардеп закликав усіх небайдужих мешканців області долучитись до роботи його приймалень і фіксувати порушення в екологічній сфері.

«Якщо ви знаєте про якісь порушення в екологічній сфері – звертайтеся до наших приймалень чи до центрального офісу партії у Житомирі. Ми хочемо у кожному районі знайти активістів, готових боротись із порушниками, організовувати рейди та головне – доводити усі справи до суду. Тому закликаю бажаючих приєднуватись і працювати на благо області», – заявив Павло Дзюблик.

Нагадаємо, що приймальні народного депутата працюють в Малині, Черняхові, Коростишеві, Радомишлі, Володарськ-Волинському та Брусилові.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі