Місто

Центр освіти і творчого розвитку Ginger запрошує житомирян на курси іноземних мов

22 February 2016, 09:10

Не секрет, що якісна освіта є запорукою успішного майбутнього кожної дитини. Невід’ємною частиною інтелектуального і фізичного розвитку дітей є творча складова. Саме таким принципом керуються фахівці Центру освіти і творчого розвитку Ginger. Їх девіз: «Через творчість до пізнання!».

Серед головних завдань ЦентруGinger– розвиток здібностей, створення середовища для самовизначення і самовираження кожного учня. Навчальні курси і програми Центру охоплюють безліч можливих напрямків та видів діяльності, щоб максимально привернути увагу дитини та залучити її до навчального процесу через творчу діяльність.

Центр пропонує безліч можливих курсів для розвитку дітей та дорослих на будь-який смак.

В межах розмовного клубу англійської мови відкрито набір на курси англійської для дітей та підлітків (починаючи з 3 років), курси ґрунтовної підготовки до ЗНО та ДПА, запрошуються дорослі для вивчення англійської з «нуля» або фахової англійської технічного та комерційного напрямків.

«Родзинкою» клубу є драматичний гурток і хобі-курси англійською мовою.

На заняттях використовуються принципи багатосенсорного навчання, навчання в дії, за допомогою гри, творчої роботи і колективної співпраці.

Органічне поєднання традиційних методів навчання із провідними інноваційними методиками та можливостями інтерактивних технологій дозволяють засвоювати матеріал слухачам будь-якого рівня.

Для бажаючих також доступні курси з німецької, французької та польської мов, як у стандартному форматі, так і он-лайн навчання.

Кожен бажаючий також може стати членом Клубу справжніх леді та джентльменів, де пропонується художнє, естетичне, психологічне, культурне, літературне, музичне, патріотичне та  бізнес-виховання дітей і підлітків. Драматичний гурток, фотоклас, психологія, комп’ютерна грамотність, рукоділля, стиль та етикет – це лише неповний перелік напрямків розвитку в межах Клубу.  Особливу увагу на заняттях приділено самовизначенню учнів у майбутньому - тренінги майбутніх професій прийдуть до смаку кожному учаснику! На заняттях учні набувають навичок самостійної людини, вчаться концентруватись, розвивати творче мислення, вольову сферу та контролювати емоції, розвивати навички комунікації. Дуже важливим є тематична спрямованість тренінгів: бізнес-заняття, навички лідерства, управляння власним часом, робота в команді і багато іншого, щоб допомогти учням визначитись у майбутніх напрямках професійної діяльності.

Заняття організовані за принципом майстер-класів, інтерактивних сесій, інтерес-класів, тренінгів.

Для наймолодших відвідувачів пропонується Клуб малюків, учасником якого можуть стати дітки від 1 року. Заняття спрямовані на розвиток мовленнєвої та пізнавальної сфер, на формування самосвідомості та самооцінки, розвиток емоційної сфери та почуттів. І, звичайно, пріоритетним напрямком діяльності є розвинення творчої уяви та інтелектуальний розвиток малюків.

Для більш старших учасників доступні заняття з підготовки до школи за всіма необхідними напрямками: письмо, читання, говоріння, логіка, математика, ознайомлення з оточуючим середовищем тощо.

Для вирішення спірних, проблемних питань з виховання дітей та підлітків батьки мають змогу звернутися до психолога Центру за індивідуальною консультацією. Але впевнені, що всі сесії з фахівцем матимуть тільки позитивний емоційний окрас!

Не забувають в Центрі Ginger і про батьків. Не тільки наші діти потребують освіти. Багатьом дорослим також інколи корисно вчитися та отримувати нову інформацію. А ще дорослим інколи потрібно відпочити від дітей!

Зовсім недавно почав свою роботу Жіночий клуб, який пропонує не просто семінари та тренінги. Це – нестандартний формат дівчачих вечірок. Це – заходи для жінок і про жінок, де всю увагу спрямовано тільки на жінок  – найчарівніших і наймиліших!

Слухачки клубу разом шукають відповіді на такі питання:

® Як не загубити себе у побутових проблемах та залишатися Жінкою

® Як бути Гармонійною Жінкою

® Як розкрити свою жіночість

® Як розвинути внутрішню гармонію, досягти фізичного та психологічного здоров’я

® Як поводитись у конфліктних ситуаціях

® Як розвинути свою жіночість, накопичувати та використовувати жіночу енергетику

® Як досягти успіху в бізнесі чи роботі, і при цьому залишатися Жінкою

® Як встигати бути бізнес-леді, мамою, дружиною одночасно

® Як розуміти та сприймати себе

® Як розуміти чоловіків та впливати на них

Та багато іншого...

А для заклопотаних батьків пропонуються індивідуальні консультації психолога, а також консультації з юридичних питань ведення бізнесу, стратегічного розвитку бізнесу та збільшення рівня продаж.

Центр Освіти і творчого розвитку Ginger чекає на всіх бажаючих за адресою вул. Київська, 81, офіс 412!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі