Політика

Створювати широку коаліцію із Опоблоком розпочали ті, хто голосував за відставку Уряду, - Вадим Кривенко

22 February 2016, 13:30

Коли голосів за відставку Уряду не вистачало, то представники кількох фракцій почали шукати їх серед депутатів Опозиційного блоку. Натомість, Опоблок заявив, що брати участь у цій політичній грі не буде, тому що із самого початку їхні представники не голосували за Уряд Яценюка.

Про це під час ефіру на одному із телеканалів заявив народний депутат Вадим Кривенко. Він переконаний, що саме противники Уряду Яценюка перші почали домовлятись із Опозиційним блоком та створювати неформальну широку коаліцію.

«Зверніть увагу, хто почав в унісон із різними політиками говорити про відставку Уряду. Це Медведчук. Ми знаємо, яке місце він займає в оточенні Путіна. Тому очевидно, що саме Путін розчарований тим, що Уряд не відправили у відставку», - переконаний Кривенко.

Він також додав, що під час засідання фракції БПП двоє депутатів – Джемілєв та Чубаров категорично висловились проти голосування за відставку Кабміну.

«Вони сказали, що не будуть голосувати за відставку, тому що це веде до розпуску Парламенту. А вони знають, що таке російська агресія, коли немає влади, тому що пройшли через це і втратили, свою батьківщину. Маю надію, що тимчасово», - додав Кривенко.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі