Місто

У Житомирі закриваються два об’єкти торгівлі: павільйон на Черняховського та кафе на Київській

22 February 2016, 14:51

22 лютого на сайті Житомирської міськради був опублікований проект рішення виконавчого комітету «Про скасування режиму роботи об’єктів торгівлі та закладів ресторанного господарства в нічний час на території м. Житомира».

«Розглянувши заяви суб’єктів господарської діяльності, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.06 №833 (зі змінами та доповненнями), Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.02 № 219 (зі змінами та доповненнями) та на виконання рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.10.13 № 491 «Про затвердження Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м. Житомира» (далі - Положення), виконавчий комітет міської ради вирішив: скасувати встановлений режим роботи в нічний час об’єктів, розміщених на території м. Житомира, відповідно до п. 4.1.1. розділу 4 Положення згідно з додатком», – йдеться у проекті рішення.

Керівник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг Житомирської міськради Катерина Тихончук пояснила, що насправді власники закладів вирішили припинити свою торгову діяльність.

«Ці суб’єкти господарювання взагалі припиняють свою роботу, не тільки в нічний час. Вони орендували приміщення, і очевидно у них не пішли справи, і вони самі подали заяви про те, щоб скасувати встановлений режим роботи у зв’язку з припиненням торгівельної діяльності. На Київській, це «Донер Кебаб», він не пропрацював там і місяця. ТОВ «Полісся-Продукт», вони також орендували приміщення, а зараз чи у них договір оренди закінчився, чи власник щось інше вирішив. Тому ці два об’єкти припиняють свою роботу», – розповіла Катерина Тихончук.

 

Назва

об’єкту

Адреса об’єкту

Назва суб’єкта підприємницької діяльності

 

Адреса  суб’єкта  підприємницької діяльності

Режим роботи встановлений

1

Павільйон

м. Житомир,

вул. Черняховського,100-а

Товариство з обмеженою відповідальністю торгівельна компанія

«Полісся-Продукт»

 

м. Житомир,

вул. Кооперативна, 12

з 08-00 до  23-00

рішенням міськвиконкому

від 20.08.14

№ 342

 

 

2

Кафе

м. Житомир

вул. Київська, 10

ФОП

Наджафов Ганінат Аміль Огли

м. Житомир,

вул. Огієнка, 14

з 08-00 до  01-00

рішенням міськвиконкому

від 20.01.16

№ 35

 

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі створять комісію, яка перевірятиме роботу нічних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі