Місто

Відеогляд 16 туру вищої футзальної ліги Житомира: «Візаж-Дасна-Кофеджио» у непростому матчі обігрує коростенців

23 February 2016, 11:50

16 тур чемпіонату Житомира з футзалу серед команд вищої ліги відбувся минулими вихідними, 20-21 лютого, у Житомирі. Цього разу ігри не принесли жодних несподіванок. СК «Візаж-Дасна-Кофеджио» не без проблем обіграв свого прямого конкурента - СК «Коростень».

Майже весь перший тайм команди змагалися у контролі м’яча. У другому таймі гравці «Візаж-Дасна-Кофеджио» додали в атаці і на 33-й хвилині вирвалися вперед. Погорілець та Сотник впродовж однієї хвилини по черзі розписалися у воротах суперника.

Заключні хвилини гри, коростенці намагалися відігратися з п’ятим польовим гравцем, але безуспішно. 1:2 на користь Візажу.

Відеоогляд гри:

Лідер Вищої ліги «Атлет» розібрався з «Галант-МТСом», а у неділю в непростому матчі здолав «Водоканал».

Серед інших результатів туру варто відзначити вольову перемогу «Галант-МТСу» у матчі з «Медиком», творцями якої стали Любченко та воротар команди Крайнов. Наразі, «Галант-МТС» повернув собі восьму сходинку і з 18 очками ділить з «Грантехом» восьме-дев’яте місце в турнірній таблиці.

Лідерство у вищій лізі продовжує зберігати «Атлет», який має гандикап у дев’ять очок від найближчого переслідувача – «Променя».

«Енергія», навіть попри виграний двобій у «Грантеха», залишилась на четвертому місці. Трійку призерів замикає МФК «ІнБев».

СК «Візаж-Дасна-Кофеджио» впритул наблизився до п’ятого місця, яке утримує за собою «Водоканал».

Відеоогляд туру:

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі