Політика

У Житомирській області продовжує процвітати гральний бізнес, – Павло Дзюблик

23 February 2016, 12:29

З 2009 року в Україні діє заборона грального бізнесу, але як показує практика – бізнес продовжує успішно працювати «в тіні». Останнім часом дане явище, заборонене законом, почало розквітати на Житомирщині. Реагуючи на скарги мешканців міста Коростишева, Павло Дзюблик разом з громадськими активістами та представниками поліції, вирішив перевірити, що ховається під прикриттям назви «Національна лотерея».

Після огляду приміщення, народний депутат поспілкувався з представником компанії Володимиром Дадаковим, за словами якого, їх робота цілком легальна та дозволена відповідними Міністерствами України.

Володимир Дадаков, представник компанії «Укрлото-Центр»: «Чим ми тут займаємось – ми розповсюджуємо державну лотерею, яка називається «Золотий кубок». Оператор цієї лотереї – це Українська національна лотерея (УНЛ). От ми і розповсюджуємо її, у нас є договір на розповсюджування».

В дійсності, автомати продовжують витягати з кишень українців останні гроші, руйнуючи сім’ї та долі людей. Ще більшого обурення викликає те, що компанія з назвою «Національна лотерея» є підприємством, яке фактично належить росіянам.

Тому, Павло Дзюблик звернувся до органів поліції, зареєстрував повідомлення про злочин та зобов’язався розібратися з законністю діяльності даних закладів.

Павло Дзюблик, народний депутат України: «Мене цікавить, щоб ви всі ці моменти протокольно оформили, перевірили і відправили відповідні звернення. Зі свого боку я направлю ці ж звернення на Авакова, прокуратуру і інші відповідні органи».

Тож, будемо надіятись, що найближчим часом ця ситуація матиме логічне завершення та гральні автомати не будуть чатувати на наших громадян на кожному кроці.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі