Події

У Коростені ВАЗ насмерть збив пішохода, водій з місця аварії втік

24 February 2016, 15:30

У місті Коростень Житомирської області 23 лютого ВАЗ насмерть збив пішохода, водій з місця ДТП втік. За допомогою свідків і громади поліцейські оперативно розшукали утікача.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«За вказаною адресою, на вул. Шатрищанську райцентру, виїхала слідчо-оперативна група. Виявилося, що потерпілий унаслідок ДТП чоловік загинув від отриманих травм. Іншого учасника пригоди на місці її вчинення не було. Зі слів очевидців поліцейські з’ясували, що загиблого, який знаходився на узбіччі дороги, збила ВАЗівка. Її керманич одразу ж поїхав з місця вчиненої ДТП. Прикмети автомобіля утікача були повідомлені усім зовнішнім нарядам, що несли службу з охорони публічного правопорядку. Також поліцейські заручилися підтримкою таксистів, яким також було надано орієнтування.

Виявилося, ВАЗ-2106 з механічними пошкодженнями, характерними для наїзду на перешкоду, було виявлено неподалік від будинку його 24-річного власника. Молодий чоловік зізнався у причетності до дорожньо-транспортної пригоди і пояснив залишення місця її вчинення шоком і переляком. За словами керманича, він побачив людську постать на краю проїзної частини занадто пізно і не встиг загальмувати», – йдеться в повідомленні.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Водночас встановлюється особа загиблого пішохода.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Гоголівській BMW збив велосипедиста, 19-річний хлопець помер у лікарні. Батьки загиблого хлопця просять відгукнутися свідків аварії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі