Події

У Житомирському районі двоє чоловіків вбили односельця, а тіло закопали на присадибній ділянці

25 February 2016, 09:16

23 лютого до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про підозру на вбивство жителя с. Озерянки. Перевіряючи вказану інформацію, правоохоронці виявили на присадибній ділянці одного з помешкань закопаний труп господаря та упродовж дня встановили осіб, причетних до його насильницької смерті.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Тіло 60-річного чоловіка поліцейські знайшли у ході огляду домогосподарства неподалік будинку, в якому він мешкав. Понівечений труп знаходився у неглибокій ямі, викопаній на присадибній ділянці та абияк засипаній землею. Під час першочергових заходів розшуківці з’ясували, що востаннє чоловіка бачили живим кілька днів тому – 18 лютого. Увечері у його будинку гостювали двоє односельчан», – йдеться у повідомленні.

Попередньо за зібраною інформацією встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, спричинений особистими неприязними стосунками, що продовжився бійкою. У ході подальшого розвитку подій гості нанесли господарю тілесні ушкодження, які і призвели до його смерті, – за висновком судово-медичної експертизи, численні переломи, крововиливи та шок.

Уже відомо, що тіло чоловіка ще близько доби пролежало у підсобному приміщенні домогосподарства, куди його затягли підозрювані, і лише згодом один із них прикопав труп на городі.

На місці події вилучено низку речових доказів та знаряддя вчинення злочину. Відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України затримано 2 підозрюваних, 36-ти та 49-ти років.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Підозрюваним, які, як і загиблий, раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності, загрожує ув’язнення терміном від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Вирішується питання про міру запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, в середині лютого у Житомирській області застілля двох сусідів закінчилося вбивством.

Фото прес-служби ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі