Новини компаній

Перевага газових колонок та газових котлів

25 February 2016, 14:12

Газова колонка має низку переваг в порівнянні з централізованим гарячим водопостачанням. По-перше, вам не потрібно сидіти два тижні без гарячої води під час літньої профілактики - газова колонка працює завжди. По-друге, вода, підігріта у вас в квартирі, буде значно чистіше тієї, яка йде вже гарячої по трубах водопостачання. По-третє, ви платите тільки за витрата холодної води, тому що за гарячу у вас відповідає газова колонка.

Як бачите, переваг досить, проте всі вони мають місце бути лише в тому випадку, коли колонка справна. Для цього потрібно спочатку її грамотно встановити, а потім і регулярно обслуговувати.

Установка газових колонок

Наші фахівці роблять установку газових колонок з дотриманням всіх норм і правил. Колонка монтується на стіну, підключається до газу і труб водопостачання, після чого відбувається перевірка її належного функціонування. Якщо для установки колонки потрібні додаткові роботи, то наші майстри здатні їх виконати.

Ремонт газових колонок

Якщо ваша газова колонка зламалася або працює з перебоями, то потрібно викликати майстра, який зробить огляд і усуне всі несправності. Наша організація надає послуги з ремонт газовых колонок Винница та у всіх районах Вiнницi! По можливості, майстер прибуде до вас в день звернення, тому вам не доведеться довгий час сидіти без гарячої води.

Не затягуйте з ремонтом, тому що це може привести до серйозної аварії. Якщо колонка вибухає при включенні, тобто ймовірність невеликого витоку газу. Лише своєчасне обслуговування і ремонт газової колонки може гарантувати вам безпечне і комфортне користування гарячою водою.

Надiне функціонування газового котла є гарантом комфортного життя. Якщо трапляється якась поломка, то потрібно негайний ремонт газового котла, тому що залишитися без гарячої води і опалення, особливо в холодну погоду, не побажаєш нікому.

Якщо потрібно терміновий  ремонт газовых котлов Винница, то уточніть цей момент у наших фахівців - по можливості, наш майстер готовий приїхати до вас на протязi годины!

Не варто затягувати з ремонтом, якщо з'явилися перші ознаки несправності: газовий котел періодично вимикається, низька температура води і т.п. Чим раніше визначити і усунути поломку, тим довше ваш котел прослужить. Пам'ятайте про це і не забувайте про регулярне обслуговування газових котлів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі