Місто

Станьте власником нового ефектного Renault Captur та придбайте його у Житомирі!

25 February 2016, 16:10

Офіційний дилер Renault в Житомирі та Житомирській області - автосалон «Полісся Моторс Груп» - пропонує поціновувачам стилю та динаміки перший міський кросовер Renault Captur.

Цей автомобіль поєднує в собі індивідуальність і витривалість позашляховика, функціональність мінівена та задоволення від керування седана. Компактний, динамічний маневрений. А ще – елегантний та неординарний. Оригінальність Captur втілюється у плавних лініях та двоколірному кузові, а також фарах еліптичної форми.

Персоналізований двоколірний спортивний дизайн виділяє дах, стійки і дзеркала автомобіля. Компактні форми, високий кліренс, великі колеса та бокові протектори дозволять легко переміщатися по місту. Captur відрізняють просторий салон, яскравий інтер’єр, оригінальні колірні рішення та обтічна суцільна панель приладів. Новий стиль Renault підкреслюється збільшеною емблемою і структурованими решітками радіатора.

У Renault Captur є все, що потрібно, щоб упевнено досліджувати світ: клімат-контроль, навігаційна система Мedia Nav із 7-дюймовим сенсорним екраном, високопродуктивні двигуни, система допомоги при рушанні на підйомі, карта-ключ «вільні руки» (можливість відмикати, заводити та замикати автомобіль на відстані), сидіння зі знімною м’якою оббивкою, яку можна випрати в машині. Вісім моделей оббивки (залежно від версії) дозволять змінювати інтер’єр на свій смак. Задню стінку спинки переднього сидіння можна просто протирати губкою.

Renault Captur здатен вмістити все, що потрібно для подорожі: відеокамери, фотоапарат, путівники, бутлі з водою та інші речі. Великий висувний ящик об’ємом в 11 літрів — на заздрість звичайним речовим відділенням — звільняє руки й облегшує думки. Задній ряд має три повноцінних сидіння, які рухаються вперед і назад на 16 см, що дозволяє значно збільшити об’єм багажного відділення. Спинки сидінь складаються у пропорції 1/3-2/3, що дозволяє зробити підлогу рівною. Відстань для колін пасажирів заднього ряду сидінь — 21,6 см. Навігаційна система Media Nav із 7-дюймовим сенсорним екраном передбачає використання супутникової навігації, радіо, потокового аудіо та використання мобільного телефону в режимі «вільні руки» через Bluetooth. На передній панелі передбачені роз’єми для USB та інших пристроїв.

Автомобіль оснащений системою допомоги при паркуванні: камера заднього огляду передає зображення на екран навігаційної системи, що відображає підказки для безпечного паркування.

Renault Captur – передньопривідний кросовер, оснащений двигуном з турбонаддувом. Миттєва реакція, стрімке прискорення, а також маневреність на всіх швидкостях принесуть іще більше задоволення від водіння. Турбодвигуни забезпечать економію палива та низькі викиди СО2. Автомобіль оснащений 6-ступінчатою автоматичною роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням, доступною для бензинового та дизельного двигунів.

Renault Captur спонукає відкривати й досліджувати нові місця для романтики, сімейних та спортивних пригод.

З усіма питаннями звертайтеся до автосалону «Полісся Моторс Груп» у Житомирі за адресою: вул. Ватутіна, 170А.

Телефон 41-47-47.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі