Політика

Олександр Ракович: Кваліфікована молодь має працювати у Житомирі

29 February 2016, 13:17

26 лютого 2016 року в Житомирському вищому професійно технологічному училищі відбувся випуск учнів, які здобули професії «Адміністратор, продавець продовольчих товарів» та «Електрогазозварник».

На свято завітав депутат Житомирської міської ради від Радикальної Партії Олега Ляшка і одночасно генеральний директор ТОВ ТК «Полісся-Продукт» – Олександр Ракович. Він вже більше шести років допомагає випускникам училища з працевлаштуванням. Так, за ініціативи депутата та за співпраці з директором училища у 2015 року започатковано вручення стипендії у розмірі 5000 гривень учню, який демонструє не лише високий рівень знань під час навчання, а й відмінні практичні навички. У цей день Олександр Ракович виконав обіцянку і разом з директор з управління персоналом в ТОВ ТК «Полісся Продукт» Наталією Єфімовою вручили іменну стипендію найкращому учню – Клочко Станіславу

У вітальному слові Олександр Іванович зазначив: «Як депутат Житомирської міської ради і працедавець, намагаюся не залишатися осторонь проблем молоді. Більше того, 22 із 26 сьогоднішніх випускників за напрямком підготовки «Адміністратор, продавець продовольчих товарів» будуть працевлаштовані на підприємство ТОВ ТК «Полісся-Продукт». Особливої актуальності набуває це питання у розрізі переведення усіх професійно-технічних закладів м. Житомира на фінансування за рахунок місцевого бюджету. Місто фінансуватиме підготовку кваліфікованих працівників і має розробити механізми їхнього подальшого працевлаштування. Вважаю, що одним із таких механізмів може бути співпраця закладів професійно-технічної освіти з підприємствами м. Житомира. Де, підприємства надаватимуть цільові замовлення на підготовку спеціалістів і гарантуватимуть перше робоче місце кваліфікованим робітникам. Це все дасть змогу молоді залишатись в рідному місті, а не шукати кращої долі за кордоном».

До слів вдячності випускників приєднався директор ЖВПТУ Петро Градовський, який подякував Олександру Івановичу за багаторічну співпрацю та працевлаштування випускників закладу, а також висловив сподівання того, що вже найближчим часом й інші підприємства міста візьмуть приклад із ТОВ ТК «Полісся-Продукт».

Прес-служба Житомирської міської організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі