Місто

У Житомирі комісія з безпеки дорожнього руху розгляне питання будівництва підземних переходів біля автовокзалу

29 February 2016, 17:45

Житомирська влада обіцяє розглянути питання щодо будівництва підземних переходів біля автовокзалу.

Про це йдеться у відповіді на петицію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра Ткачука.

На сайті електронних петицій Житомирської міської ради є звернення, яке було стовідсотково підтримано, тобто набрало більше 250 голосів.

Петиція від Артема Віталійовича Одинцова була опублікована 4 листопада 2015 року.

«Велика кількість пішоходів намагаються перейти дорогу в районі автовокзалу як і через Київську так і через початок вулиці Ватутіна в забороненому місці. Це місце є дуже небезпечне для пішоходів і водіїв. Будівництво підземних переходів та встановлення відбійника (паркану) по середині вулиць дасть можливість зменшити завантаженість і збільшить безпеку вулиць», – зазначає автор.

Необхідну кількість голосів було зібрано до вечора 17 лютого, на звернення відповів заступник мера Дмитро Ткачук.

«Ваша петиція, стосовно облаштування підземних переходів біля Автовокзалу м. Житомира, розглянута виконавчими органами міської ради. Повідомляємо Вам, що дане питання буде винесено на розгляд міської комісії з безпеки дорожнього руху. Про результати розгляду порушеного питання Вас буде проінформовано додатково», – йдеться у відповіді.

У коментарі Житомир.info заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Ткачук розповів, що комісія ще не засідала, але впевнений, що підтримає відповідну петицію.

«Комісія засідає раз в місяць. Комісія, якщо і засяде, то вона буде не заперечувати, але від цього нікому легше не стане. Це дуже добре, але толку від того? Питання бюджету, обсяги і таке інше. Це тільки здається – побудувати підземний перехід, а хто ним буде ходити? Бабушки будуть ходити? Будуть перебігати, як і перебігали. Там є проблема, але вона не вирішується так швидко. Розглянемо», – сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до кінця березня з’явиться сім нових європейських зупинок. Двоє з них буду встановлені на місці клумб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі