Місто

Вища футзальна ліга Житомира: «ІнБев» обігрує «Візаж-Дасна-Кофеджио»

1 March 2016, 12:40

Матчем «ІнБев» – «Візаж-Дасна-Кофеджио» стартував в суботу, 27 лютого, 17 тур чемпіонату Житомира з футзалу серед команд вищої ліги.

«ІнБев» ропочав гру першим номером, але досягнути результату команді вдалося лише наприкінці першого тайму. Мосійчук та Чеберяк по черзі реалізували дабл-пенальті.

Ближче до середини другого тайму гравцям візажівцям вдалося відіграти один м’яч після точного пострілу Сотника в дальню дев’ятку. Але практично одразу Саківський використав обрізку суперника в атаці й відновив перевагу в два м’ячі.

Далі гра пішла на зустрічних курсах. Обидві команди мали гарні нагоди забивати, але так і не змогли ними скористатися. Лише на 37 хвилині візажівцям знову вдалося розписатися у воротах «ІнБеву», але на більше команду не вистачило. Натомість голи Біляченка та Мороховця наприкінці матчу розставили все на свої місця - 5:2 «ІнБева» святкує перемогу.

В недільному матчі «ІнБев» не без проблем обіграв Медик 4:2. Втім, долю цього матчу має вирішити КДК.

А «Візаж-Дасна-Кофеджио» реабілітувався в недільному матчі з «ГазМясом», здобувши перемогу з рахунком 9:5.

В інших зустрічах Медик розгромив ГазМяс 8:1, а «Промінь» - «Галант-МТС» 6:0. Водоканал обіграв «Грантех» 5:1

Лідер турніру, ФК «Атлет» без проблем розгромив ФзК «Штурм» 11:1 і достроково виграв чемпіонат Житомирської області. За друге місце ще поборються «Промінь» та «ІнБев». Має ще шанси потрапити в трійку лідерів «Енергія». Все вирішать заключні тури чемпіонату.

Огляд матчу:

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі