Місто

У Житомирі шукають свідків «жіночого» ДТП

1 March 2016, 15:20

У Житомирі 8 лютого  близько 10.30 год на перехресті вул. Лесі Українки та вул. Щорса зіштовхнулись два автомобілі, за кермом яких були жінки.

Одна із учасниць ДТП просить допомогти знайти свідків аварії.

«Я їхала на зеленому автомобілі по вулиці Лесі Українки. Мені потрібні свідки, які бачили момент ДТП, який горів знак світлофора. Я точно знаю, що я їхала на зелене світло і були свідки, а та сторона, дівчини на червоній машині, вони купили свідків, не зрозуміло де вони взялись, бо в момент аварії не було нікого з тієї сторони свідків, бо вона їхала на червоне світло. Тому, мені хотілося б знайти реальних свідків, які справді все бачили. Можливо, у когось є записи з відеореєстратора. В поліції поки нічого не кажуть. На момент ДТП було два свідки, один хлопець дорогу переходив і  одразу підійшов на місце аварії і сказав, що вона їхала на червоне світло, потім під’їжджав ще хлопець, який їхав прямо за нею і сказав, що він на червоний зупинився, а вона продовжила їхати далі.  Їх ще не допитували, але чомусь вже у справі, як мені пояснили, з’явились два свідки з тієї сторони, яких не було», – розповіла Житомир.info  учасниця ДТП Оксана.

Всіх хто бачив пригоду і може розповісти про те як це було прохання передзвонити 0679675419 Оксана.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого у Житомирі на перехресті вулиць Лесі Українки та Щорса зіштовхнулись Chevrolet і Lanos.

Фото з Facebook

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі