Події

В одному з ліцеїв Житомира невідомий викрав у вчительки гаманець та кредитку, з якої зняв 18 тисяч гривень

2 March 2016, 12:37

29 лютого невідомий проник до  Житомирського екологічного ліцею №24  та викрав у вчительки телефон, гаманець з грошима та кредиткою. З  кредитки грабіжник зняв 18 000 гривень.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Невідомий чоловік під виглядом одного з батьків зайшов в ліцей і пограбував вчительку. Захопив з собою її кредитку, через 20 хвилин з кредитки зникли 18 000 грн. Це не дивлячись на те, що в ліцеї є охорона», – розповів читач.

В поліції інформацію про інцидент підтвердили.

«1 березня до Житомирського відділу поліції звернулася жителька обласного центру 1971 року народження, яка повідомила, що в період часу з 16.30 до 16.40 год 29 лютого невідома особа із кабінету Житомирського екологічного ліцею №24 викрала гаманець, в якому знаходився мобільний телефон, 1 200 грн та кредитна картка, з якої в подальшому було знято 18 тисяч гривень. Загальна сума збитку становить близько 20 200 гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, наразі встановлюються всі особи, причетні до вказаного кримінального правопорушення», – повідомили Житомир.info в прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Також читачі розповіли, що 2 березня вранці в ліцей не пускали батьків.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі