Події

Під ранок у Житомирі двоє чоловіків напали на 25-річного хлопця, який повертався додому

4 March 2016, 10:12

Повертаючись додому під ранок на 25-річного житомирянина напали двоє місцевих жителів. Хлопця побили та вкрали мобільний телефон і водійські права.

Про це Житомир.info повідомила перс-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«26 лютого близько 4.00 двоє чоловіків здійснили розбійний напад 25-річного жителя обласного центру просто біля під’їзду його будинку. Потерпілий звернувся до поліції майже через 1,5 години після події та розповів, що повертався додому нетверезим, коли на нього напали двоє невідомих. Вони кулаками розбили йому обличчя та відібрали у нього мобільний телефон вартістю 1200 гривень та водійське посвідчення. За кілька днів оперативники поліції затримали двох раніше судимих 31-річних місцевих жителів за підозрою у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. В одного з них правоохоронці вилучили документи потерпілого», – йдеться в повідомленні.

Нині обох чоловіків затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Відповідно до законодавства чоловікам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв  Житомир.info,  у січні 2016 року у Житомирській області відбулася масова бійка біля клубу, люди обурені «легкою» кваліфікацією злочину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі