Місто

Яких подарунків на 8 березня очікують житомирянки від своїх чоловіків

4 March 2016, 16:17

Більшість чоловіків з острахом чекають цього дня, а деякі згадують лише напередодні ввечері. В переддень 8 березня в чоловічої половини людства виникає лише одне питання - що ж подарувати коханій жінці в Міжнародний жіночий день? Чого ж насправді хочуть жінки, ми запитали в житомирянок.

«Гарне ставлення, гарний стіл накритий і квіти. І все. Я не хочу великих подарунків», - каже житомирянка Людмила.

«Хотілося б турботи, уваги, любові, тепла і всього того, що кожна людина сама собі хоче», - вважає житомирянка Олена.

«Свято має бути кожного дня, а не тільки 8 березня. Ну, що означає подарувати жінці один раз на рік букетик квітів? Це має бути по-перше несподівано, і тоді від цього буде більше щастя», - переконана житомирянка Ірина.

«Напевне квіти. Будь яка жінка хоче якоїсь ніжності, квітів. Напевно, це тюльпани, або троянди. Але найголовніше - жінці потрібно дарити любов, бо скільки жінці не даруй добра і грошей вона все одно хоче бути коханою. Це буде запорука щастя. Напевне, краще кожного дня. Бо завжди жінка хоче якогось сюрпризу та несподіванки», - розповідає житомирянка Тетяна.

«Зазвичай це коробка цукерок і квіти – стандарт. Я вважаю, що більше потрібно духовного. Бо якщо жінка буде духовно збагачена, то вона все буде віддавати чоловікові», - каже житомирянка Юлія.

«Я вважаю, що краще дарувати увагу, бо яким би не був подарунок гарний або великий, увага  - найкращий подарунок», - припускає житомирянка Олександра.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі