Місто

«Житомирський м’ясокомбінат» привітав працівниць колективу зі святом 8 Березня

7 March 2016, 18:00

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня керівництво ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» привітало зі святом прекрасну половину свого колективу. Найщиріші та найтепліші вітання жінкам прозвучали 7 березня у святково прибраній залі.

«Дорогі жінки, дозвольте привітати вас зі святом весни, краси та кохання! Нехай ваша душа до краю буде наповнена світлом, теплом та радістю від щирих побажань, найбажаніших подарунків та квітів!» – такі побажання працівницям підприємства висловив Генеральний директор Лалаян А. М.

Святкування Міжнародного жіночого дня відбулося на найвищому рівні. Під час свята на чарівних жінок чекало багато приємних сюрпризів, подарунків та квітів. Спеціальними гостями концертної програми стали: фіналіст конкурсу «Голос країни», музична гордість міста – Артем Кондратюк, ніжне та ліричне вокальне тріо «GREYc» та талановитий саксофоніст Сергій Ярема. Ведучим свята був В’ячеслав Жила.

«Житомирський м’ясокомбінат» – це велика сім’я, яка з любов’ю та турботою ставиться до кожного працівника. А це весняне свято - ще одна можливість сказати слова подяки та нагадати, наскільки важливою є роль жінки для кожного з нас.

Колектив ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» щиро вітає з Міжнародним жіночим днем всіх жінок України! 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі