Спорт

«ІнБев» розгромив «Промінь» у 18 турі чемпіонату Житомира з футзалу. Відеоогляд кращих моментів

7 March 2016, 18:06

У центральному матчі 18 туру чемпіонату Житомира з футзалу, який відбувся 6 березня в Житомирі, МФК «ІнБев» зумів здолати свого головного суперника в боротьбі за срібні нагороди чемпіонату - команду «Промінь».

Тепер в обох команд рівна кількість очок - по 47, і все має вирішити останній тур, який відбудеться вже найближчими вихідними, - повідомляє Спортивний Житомир.

МФК «ІнБев» - «Промінь» - 4:0 (3:0) 
Горносталь 1′ Голеня 7′ Мосійчук 13′ Мороховець 40′ 

Перша ж атака у матчі закінчилась голом гравця «ІнБева» Горносталя, ще за шість хвилин Голеня скористався скидкою від Кожанова й подвоїв перевагу своєї команди. Попри невдалий початок матчу, гравці «Променя» не склали зброї і, якби не сейви воротаря «ІнБева» Сухова, який справився з небезпечними ударами Киришуна й Тосіча, до середини тайму рахунок міг бути рівним. Ситуація для «Променя» погіршилася на 13-й хвилині, коли Мосійчук довів рахунок до 3:0. 

У другому таймі «Промінь» повністю контролював хід гри й постійно загрожував воротам суперника, але м’яч вперто не йшов у ворота. На шляху «круглого» постійно ставав або ж воротар Сухов, або ж гравці «Променя» стикалися з поганою реалізацією. Заключних п’ять хвилин матчу гості грали з п’ятим польовим Максимчуком, і уже Олександр декілька разів демонстрував свої воротарські здібності. Та «ІнБев» все ж забив вчетверте, автором голу став Мороховець.

В останньому турі чемпіонату МФК «ІнБев» зустрінеться з «Атлетом», а «Промінь» - з «Візаж-Дасна-Кофеджио».

Результати всіх матчів 18 туру вищої футзальної ліги міста:

Візаж-Дасна-Кофеджио – Медик 4:4
МФК ІнБев – Промінь 4:0
ФзК Штурм – Енергія 1:10
Водоканал – Коростень 4:3
Галант-МТС – Грантех 3:1
ГазМяс – Атлет 1:8.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі