Місто

До Житомира повернулись бійці легендарного 13 батальйону 95 ОАМБр

8 March 2016, 08:38

Увечері сьомого березня кілька десятків житомирян зібрались біля військової частини, щоб зустріти бійців легендарного 13 батальйону, які повертаються до Житомира із зони АТО. Зустріти бійців прийшли родичі та друзі. Люди кажуть: неймовірно хвилювались за хлопців і чекають зустрічі із нетерпінням.

«Ми нарешті дочекались, коли приїде мій хлопець і наші знайомі. Ми знайомі з ними не дуже багато, але насправді ми дуже давно їх чекаємо, і дуже сильно чекаємо. Ми не бачились трохи більше місяця. Вони служать вже більше, ніж потрібно було. Вони переслужили вже на місяць десь», - розповідає житомирянка Анастасія Красовська.

«Вже два роки, як він там. Звісно скучаємо і хвилюємося, але добре, що повертаються живі здорові. Чекаємо дуже і заскучали», - розповідає наречена воїна 95-ї бригади Ірина Скачко.

«Я теж дуже хвилююсь, я слідкувала в фейсбуці, всі плачемо і всі дзвонять мені, бо я написала, що їдемо зустрічати героїв. Холодець готовий, голубці готові, торт спечений, все є. І шампанське маємо», - додає житомирянка Зоя Скачко.

Зустріти десантників ввечері сьомого березня прибули і колишні побратими.

«Я служив в 95-й бригаді, воював у другому батальйоні. Я дуже сильно завжди переживаю за наших військовослужбовців. І я покликав свого однокласника, ми взяли наші сім'ї і з радістю зустрічаємо наших героїв», - каже колишній військовослужбовець 95-ї бригади Віктор Решнівецький.

Після чотирьох годин очікування колона бронетехніки та військового транспорту врешті  прибула до частини. Воїнів-десантників зустріли криками «Герої!».

Бійці були небагатослівними, але розповіли журналістам, що дехто з військовослужбовців не був удома з 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі