Місто

У кінотеатрі «Україна» житомирянок привітали з 8 березня

8 March 2016, 09:06

Подарункові сертифікати у фітнес-центр «Lime», у «Львівську майстерню шоколаду» та безкоштовні білети на кіносеанси у 3D розіграли між відвідувачами у кінотеатрі «Україна» напередодні 8 березня. Головний організатор розіграшу та благодійник заходу Олександр  Рабінович розповідає: не вперше кінотеатр дарує своїм відвідувачам подібні подарунки.

«Це якесь таке риторичне питання, як на мій погляд. Потрібно просто робити добро. Які подарунки дарували - це сертифікати в спорткомплекс «Lime», це сертифікати в «Львівську майстерню шоколаду», і це сертифікати на перегляди 3D фільмів в кінотеатрі «Україна». Ми даруємо емоції. Мабуть, практично всі подарунки - це емоції. По кінотеатру ми робимо це останні три місяці, і поки у нас не було в планах зупинятися. А там - життя покаже», - вважає Олександр Рабінович.

Олександр Рабінович також привітав усіх житомирянок з Міжнародним жіночим днем.

«Я хочу привітати всіх жінок міста Житомир з 8 березня. І побажати їм, щоб вони самі собі могли відповісти, що вони щасливі люди. Тому що собі люди говорять щиро. У кожного своє щастя. Будьте щасливі, будьте здорові, і нехай все у вас виходить», - каже Олександр Рабінович.

У кінотеатрі запрошують на подальші розіграші подарункових сертифікатів і білетів та обіцяють і надалі робити приємні сюрпризи житомирянам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі