Суспільство

«Об’єднання «Самопоміч» започаткувало у Коростишеві Свято Весни

8 March 2016, 13:35

Перші теплі весняні дні та свято Восьмого березня мешканці міста Коростишева Житомирської області відзначають разом на центральній площі міста. На Свято Весни від громадської організації «Об’єднання «Самопоміч» містяни йдуть цілими родинами - розваг тут вистачає і для дітей, і для їх батьків.  

«Люди зверталися до нас, коли ми організовували це свято, вони вже все-таки втомилися від подій, які відбуваються в нашій державі. Люди все-таки хочуть забути про ті події, які проходять. Сьогодні ми проведемо свято весни і миру. І ми б хотіли, щоб з сьогоднішнього дня і був присвячений перший день початку миру в нашій державі», - каже активіст ГО «Об’єднання «Самопоміч» Олег Криницький.

На центральній площі міста шум і гамір - тут для дітей працюють аніматори та ляльковий театр. Подалі від дитячого галасу -  військовослужбовці. Вони розгорнули тут цілу польову кухню - частують містян справжньою солдатською кашею.

«Зробили для людей таке маленьке свято. Частуємо людей. Зварили звичайну солдатську кашу. Хто зміг - приніс консервацію: огірки, помідори тощо. Люди підходять, всі задоволені», - розповідає голова ГО «Патріот» Юрій Бричковський.

Коростишівський міський голова Іван Кохан розповідає: таких розважальних заходів містяни не бачили вже давно, все через складну ситуацію в державі. Зрештою вирішили підтримати ініціативу «Самопомочі», відволіктися від негараздів і разом зустріти весну.

«Об’єднання «Самопоміч» запропонувало цікаву програму, місто дякує за цю пропозицію. В цей непростий час організували такий захід цікавий, змістовний. Люди повинні відпочивати. Люди повинні веселитися, люди повинні відчувати, що життя продовжується», - впевнений Коростишівський міський голова Іван Кохан.

Цьогорічне Свято Весни у Коростишеві започатковує нову традицію. Надалі перші теплі дні та весняні свята у місті відзначатимуть щорічно у першу неділю березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі