Події

Водія Peugeot, який у Житомирі насмерть збив 8-річного хлопчика, відпустили під домашній арешт

10 March 2016, 10:55

Водія Peugeot, який на у Житомирі на Корбутівці 5 березня насмерть збив 8-річного хлопчика, відпустили від домашній арешт.

Про це Житомир.info розповіла керівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

«Практично на виїзді з обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Peugeot, рухаючись по вулиці Черняховського (зараз Чуднівська), не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя дороги, де зупиняється громадський транспорт, і вчинив наїзд на трьох людей. Серед них була мама з 8-річною дитиною і ще один чоловік. Від отриманих травм 8-річний хлопчик загинув на місці пригоди. Маму було доставлено до реанімаційного відділення. На даний час її стан тяжкий, але лікарі дають позитивні прогнози. І також третій учасник дорожньо-транспортної пригоди отримав травми і переломи. Його життю нічого не загрожує. За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286. Відповідно до санкції статті, чоловікові може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі. На той момент, коли було вчинено ДТП, його обслідували, бо він перебував у стані алкогольного сп’яніння, зокрема, на місці було виявлено 1, 67 проміле алкоголю. Також у нього було взято забір крові для більш поглибленого аналізу. 7 березня чоловіку було обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. На даний час у кримінальному провадженні робляться необхідні експертизи. Тривають інші слідчі дії для зібрання доказів вини водія і притягнення його до відповідальності відповідно до законодавства», – сказала Алла Ващенко.

Нагадаємо, у Житомирі в суботу, 5 березня, близько першої години ночі в районі водоканалу Peugeot насмерть збив дитину та травмував матір.

Як повідомляв Житомир.info, у поліції розповіли, що водія Peugeot, який насмерть збив хлопчика, затримали: чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі