Місто

Житомирський водоканал планує завершити ремонт каналізаційної труби на Східній до кінця березня

11 March 2016, 09:28

У Житомирі в ніч на 9 березня неподалік від перехрестя вулиць Київської та Східної (в районі ЗОШ № 8) утворився прорив каналізаційної труби. На місці події вже другу добу працює аварійно-ремонтна бригада.

Про це повідомляє КП «Житомирводоканал».

Зважаючи на роботи з відновлення функціонування трубопроводу, ділянку дороги від перехрестя вулиць Київської та Східної до перехрестя вулиць Східної і Михайла Грушевського (Котовського) буде перекрито до 28 березня.

«За перший день роботи працівниками аварійної бригади водоканалу було знято верхній шар асфальту, а також проведено перерозподіл стоків по паралельним колекторам. Оскільки ремонтні роботи такого об'єму провести за короткий термін фізично неможливо, ділянку дороги, на якій працює бригада, буде перекрито до 28 березня. Відповідний лист було направлено до Житомирської міської ради», – прокоментував ситуацію головний інженер КП «Житомирводоканал» Федір Гуйван.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 9 березня почалися роботи на відрізку вулиці Східної, де вранці утворився черговий прорив каналізаційної труби. Комунальники розповіли, що для того, щоб дістатися до труби, яка знаходиться на глибині 3,5 м,знімуть асфальт завдовжки 25-30 метрів і перекриють рух транспорту. Наразі тролейбуси №6 та №10 рухаються вул. Київською.

Фото з сайту ПК «Житомирводоканал»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі