Місто

У Житомирі через прорив труби на Східній перекриють рух транспорту по частині вулиці

9 March 2016, 18:26

У Житомирі 9 березня почалися роботи на відрізку вулиці Східної, де вранці утворився черговий прорив каналізаційної труби. Про причини аварії розповіли комунальники, які працюють на місті прориву.

«Бетонна труба, за 40 років верхня частина згнила, верхній ґрунт надавив, і вона провалилася, перекрило воду і пішла вода через верх», - пояснив слюсар КП «Житомирводоканал».

Також комунальники розповіли, що для того, щоб дістатися до труби, яка знаходиться на глибині 3,5 м, знімуть асфальт завдовжки 25-30 метрів і перекриють рух транспорту.

Житомиряни, які намагаються перейти вулицю на перехресті Східна-Київська, змушені перестрибувати великий потік каналізаційних стоків.

«Сморід стоїть, зрозуміло, що це не вода, це – каналізація. Вони ремонтують, це їх справа, але ось мама з дитиною не може перейти дорогу. Я дзвонив за трьома номерами, попросив зробити якусь доску чи якийсь трап елементарний, на що мені сказали, що «ми не чарівники». Я не розумію, що тут такого чарівного, у Франції чи Німеччині вже давно зробили б огорожу, було б красиво, культурно. Ми хочемо, щоб у Житомирі було те ж саме», - сказав житомирянин Іван Волинець.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця.

За інформацією сайту водоканалу, ремонтні роботи на колекторі по вул.Східна проводяться регулярно, з 2011 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі