Події

У Новограді-Волинському 32-річний чоловік примушував підлітків поширювати наркотики

11 March 2016, 10:46

У Новограді-Волинському Житомирської області правоохоронці викрили 32-річного місцевого жителя, який продавав наркотичні засоби підлітків і примушував їх розповсюджувати наркотики серед однолітків.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«У ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту наркотиків поліцейські викрили 32-річного чоловіка, який займався торгівлею небезпечною речовиною у м. Новограді-Волинському та районі. 9 березня під час санкціонованого обшуку в його будинку правоохоронці виявили посуд з прозорою рідиною, за попередніми даними - опієм. Чоловік уже був раніше засуджений за незаконне зберігання та збут наркотиків. Крім того, за наявними оперативними даними, фігурант справи продавав наркотичні засоби навіть підліткам та примушував їх займатися розповсюдженням наркотиків серед однолітків, відтак проводяться відповідні слідчі дії, які дозволять з’ясувати і цю обставину», – йдеться в повідомленні.

Нині у суді триває розгляд кримінального провадження, в якому його знову обвинувачено у торгівлі наркотиками. Чоловік знаходиться під домашнім арештом. Чоловікові загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському жінка принесла на зустріч з міським головою наркотики.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі