Культура

У Житомирі з аншлагом пройшла прем’єра вистави «Смішні гроші»

11 March 2016, 13:24

10 березня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги відбулася прем’єра вистави «Смішні гроші» англійського драматурга і актора Рея Куні.

Про це Житомир.info повідомив Житомирський академічний муздрамтеатр ім. Івана Кочерги.

«Пустотлива і легка французька комедія положень з лихо закрученим сюжетом. Випадково валіза з неймовірною сумою грошей стає об'єктом мрій всіх без винятку відвідувачів квартири - і випадкових, і невипадкових. Ця же валіза - джерело постійних неприємностей, які виникають в цьому будинку як за помахом чарівної палички. Ситуації, що виникають у виставі - одна безглуздіша за іншу. Нескінченні ховання, підміни, видавання одної людини за іншу, а потім і за третю і так далі. Швидка зміна абсурдних в своїй нелогічності ситуацій. Скажений темпоритм, моментальна зміна настроїв. Незвичайні пропоновані обставини диктують спектаклю особливу динамічність. Яскравий, веселий і стрімкий спектакль не дасть занудьгувати нікому», - йдеться у повідомленні драмтеатру.

Режисер вистави та сценограф - Петро Авраменко, карикатури всесвітньо відомого житомирського художника Василя Вознюка.

У ролях:

Джейн Перкінс – М.Демб

Генри Перкінс – Д.Зіневич

Бетті Джонсон – О.Луць

Віктор Джонсон – В.Рогутський

Білл – М.Лабознюк

Девенпорт – М.Петрівський

Слейтон – з.а.України М.Карпович.

«Реймонд Джордж Альфред «Рей» Куні (англ. Raymond George Alfred Cooney, народився 30 травня 1932 р.) - англійський драматург і актор. Його найбільшим успіхом стала п'єса «Занадто одружений таксист», що протрималася 9 років в лондонському Вест-Енді, і це сама «довгограюча» комедія. Там він представив 17 своїх постановок», - інформує прес-служба театру.

Як повідомляв Житомир.info, Петро Авраменко - незмінний режисер «Культурної версії» Дня міста.

Фото - Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І. Кочерги 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі