Політика

У Житомирській області 27 березня відбудуться вибори депутатів та голови селищної ради

11 March 2016, 17:01

У Корнинській селищній об’єднаній територіальній громаді Попільнянського району Житомирської області 27 березня відбудуться перші вибори депутатів та селищного голови.

Відповідна постанова №39 опублікована на сайті Центральної виборчої комісії.

«Затвердити Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 27 березня 2016 року згідно з додатком 1.

2. Затвердити Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 27 березня 2016 року згідно з додатком 2», – йдеться в постанові.

Відповідно до додатку 1на перші вибори Корнинської селищної об’єднаної територіальної громади виділено 170 тисяч гривен.

«Перші вибори депутатів Корнинської селищної ради Корнинської селищної об’єднаної територіальної громади та Корнинського селищного голови (Корнинська селищна рада Попільнянського району). Обсяг видатків – 170, 0 грн, з них в лютому – 3,4 тис. грн, в березні – 144,5 тис. грн, в квітні – 22,1 тис. грн», – йдеться в додатку.

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі та трьох селах Житомирської області перед Новим 2016 роком відбулися повторні вибори депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі