Політика

Житомирські свободівці відзвітували за 100 днів роботи у місцевих радах

12 March 2016, 09:28

Депутатські звернення, запити та проекти рішень - житомирські свободівці прозвітували за сто днів роботи у місцевих радах. Під час засідання активу всеукраїнського об’єднання депутати рад різних рівнів розповіли про напрацювання у містах районного значення та в Житомирі. Голова фракції «Свободи» у Житомирській обласній раді Сидір Кізін переконаний: депутати від всеукраїнського об’єднання дуже часто є ініціаторами позитивних змін на місцях.

«Я бачу, що свободівці реалізуються в районних центрах як депутати, набувають досвіду. Ну, і саме головне, що вони відстоюють інтереси людей, які їх обрали. Дуже часто вони є незручними в радах, але видно, що вони працюють на результат, і є певні позитивні зміни. Загалом, я повторюю, я задоволений звітом», - вважає депутат Житомирської обласної ради Сидір Кізін.

У керівництві всеукраїнського об’єднання вважають житомирську організацію партії однією з найдинамічніших. Заступник голови ВО «Свобода» Андрій Мохних каже: житомирські свободівці на правильному шляху.

«Я думаю, що потрібно активніше працювати по напрацюванню рішень для їх місцевих рад, бо ми бачимо, що ті рішення, які подає «Свобода», вони є якісними і вони ухвалюються більшістю, або одностайно. Це значить, що підготовка дуже добра. І потрібно ті наші програмові засади втілювати в рішення місцевих рад і подавати на сесії. І я думаю, що результат буде», - говорить Андрій Мохник.

Наступного разу свободівці звітуватимуть після 6 місяців роботи і обіцяють поступово втілювати усі програмові засади об’єднання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі