Події

У райцентрі Житомирської області пенсіонерка за «порятунок» сина переказала шахраям понад 77 тисяч гривень

14 March 2016, 09:37

У Коростишеві Житомирської області жінка, повіривши незнайомцю, який телефоном сповістив, що її син потрапив у ДТП, переказала на вказаний ним рахунок усі свої заощадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«До Коростишівського відділу поліції звернулась 75-річна жителька райцентру із заявою про ошуканство. Пенсіонерка розповіла, що вранці до неї зателефонував незнайомець зі страшною звісткою: її син потрапив у ДТП і терміново потрібні кошти для його порятунку. Жінка змогла зібрати 77850 гривень та швидко переказала їх на рахунок, який надав їй телефонний співрозмовник. Тільки за кілька годин вона дізналася, що звістка виявилася неправдивою, а її ошукали, та звернулася до поліції», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні заходи для встановлення осіб, причетних до кримінального правопорушення.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі за порятунок сина, який нібито побився з нардепом, пенсіонерка віддала всі свої гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі