Події

На майдані Корольова у Житомирі вночі викрали державний прапор

14 March 2016, 14:35

У Житомирі на майдані ім. Сергія Корольова з’явився  новий прапор України.

Про це  Житомир.info повідомили читачі.

В управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА Житомир.info розповіли, що в ніч з 11 на 12 березня прапор з флагштоку викрали троє невідомих.

«В ніч з п’ятниці на суботу, близько 03 години ночі невідомими особами було знято прапор на майдані Корольова. Близько 7 години повідомлення зареєстроване в поліції, на вилученому з камер спостереження відео видно, що це було троє людей, особи яких не встановлені, тому що було темно.  Вже через декілька годин після факту правопорушення прапор замінено, вже з 7 години ранку у суботу на майдані Корольова вже був інший прапор», – зазначила начальник управління Ольга Григор’єва.

Інформацію про події підтвердили в ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«12 березня близько 7 ранку надійшло повідомлення по спецлінії 102 про крадіжку прапора на майдані Корольова. В ході першочергової перевірки по камерам відеозапису встановлено, що крадіжку вчинили вночі троє невідомих. На даний час перевірка за вказаним фактом триває, вилучено відеозапис», – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Так прапор виглядає зараз

Так виглядав викрадений прапор

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі