Місто

У Житомирі відкрилася нова студія краси Аrtview & Anni Vetoni

14 March 2016, 16:20

Незабутній макіяж, вишукана зачіска, неймовірної краси букети – і усе це в одному місці! Студія краси Аrtview & Anni Vetoni днями відкрилася у ТЦ «Квадрат» і об’єднала кращих професіоналів Житомира.

Майстри макіяжу і зачісок, які працюють в Аrtview за роки своєї роботи здобули бездоганну репутацію. І щоб задовольнити бажання усіх своїх клієнток, переїхали у нову простору студію.

 «Приходять дівчата і кажуть: Я хочу бути гарною, і ми починаємо працювати. Багато хто думає, що Artview - це салон краси. Я одразу хочу запевнити, що це зовсім інше. Це студія краси, де ми не просто надаємо якісні послуги, а де ми ще й дружимо зі своїми клієнтами, прагнемо, щоб вони до нас хотіли приходити, надихатися, переповнюватися нашою енергетикою. Artview перш за все займається макіяжами. Крім того це школа навчання макіяжів для професіоналів і дівчат, які просто для себе хочуть навчитися фарбуватися. І також у нас рік тому відкрився browbar, ми спеціалізуємося на роботі з бровками і недавно ще ввели нову послугу мікроблейдинг - це взагалі нова фішка в Житомирі і в принципі в Україні. Тобто ми тут намагаємось максимально зробити жінок красивими, але виходячи із того, що їм дала природа», - розповідає ведучий стиліст-візажист і засновниця Аrtview Світлана Сейко.

Власниця і стиліст зачісок студії Anni Vetoni Анна Вєтошкіна розповідає, з відкриттям нової просторої студії суттєво розшириться і спектр перукарських послуг.

«Крім зачісок в новій студії будуть робити догляд за волоссям, кератинове випрямлення, зачіски, укладки. Буде фірмова укладка Anni-Vetoni. Багато моїх клієнтів запитують, чи буду я стригти, фарбувати. Хочу сказати, що так», - посміхається Анна Вєтошкіна.

Аrtview & Anni Vetoni відкрилася разом з флористичною студією BazBaz Flowers, тож відвідувачки зможуть не тільки наводити красу, але й замовляти флористичне оформлення для важливих подій.

На відкриття студії завітали друзі і постійні клієнти Аrtview & Anni Vetoni, усі вони не втомлюються захоплюватися професійністю дівчат, які тут працюють.

«Професіонали. І тим більше, якщо людина створює таку студію, значить вона живе не сьогоднішнім днем, вона живе на майбутнє, вона розвивається. Це дівчатка, які дійсно слідкують за тенденціями і вони будуть робити нас прекрасними», - каже Олена Хачатрян.

«Дівчата змінювали мені імідж декілька разів досить вдало. Хоч я кричала, ні, це мені точно не підійде, вони казали: «Зачекай, треба іноді змінюватись». Дуже креативні, дуже сучасні, дивляться в майбутнє і бачать його в сучасності. Тому приходьте в Artview та до стиліста зачісок Anni Vetoni і вони з вас зроблять дійсно крутих красунь», - говорить Юлія Костюшко.

Студія Аrtview & Anni Vetoni знаходиться за адресою: вул. Небесної Сотні, 24Б, ТЦ «Квадрат» (3-й поверх). Більше інформації можна знайти на сайті artview.com.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі