Місто

Фінішував чемпіонат Житомира з футзалу. Огляд ігор 19 туру

14 March 2016, 17:20

Минулими вихідними, 12-13 березня, в Житомирі відбулися поєдинки заключного, 19 туру чемпіонату Житомира з футзалу серед команд вищої ліги. У центральному матчі МФК "ІнБев" не зміг обіграти ФК "Атлет".

Хоча "пивовари" продемонстрували яскраву гру і гарну волю до перемоги, але відсутність воротарів, тренера і ключових гравців таки далися взнаки. "ІнБев" першим відкрив рахунок і періодично виривався вперед, але наприкінці матчу атлетівцям все ж вдалося дотиснути втомленого суперника і вирвати перемогу 6:4.

Не без проблем вдалося перемогти свого суперника - "Візаж-Дасна-Коведжио" - іншому лідеру чемпіонату - ФК "Промінь". Візажівці вирішили грати від оброни і змогли протриматися практично два тайми. Лише на останніх хвилинах Зайнчковський та Федорченко приносять "Променю" перемогу - 2:0.

В інших поєдинках "Енергія" розійшлася миром з "Галант-МТС" 3:3. "Грантех" здобуває непросту перемогу над "ГазМясм" 6:5.

"Медик" обходить "Коростень" 3:4. А "Водоканал" громить "Штурм" 8:0.

В підсумку "Атлет" стає чемпіоном міста. Перемога над візажівцями приносить "Променю" срібло чемпіонату Житомира. МФК "ІнБев" фінішує на третій позиції. На четвертому місці завершує сезон "Енергія". П'ятірку лідерів закриває "Водоканал". Аутсайдерами вищої ліги стали "ГазМяс" і "Штурм".

Кращими бомбардиром вищої ліги стали Дмитро Тосіч з "Променя"  та атлетівець Юрій Коваль. На їх рахунку - по 34 голи.

Третій результат у атлетівця Сергія Литвиновського – 33 голи.

Четвертим став Іван Чапський (Водоканал) - 22 голи.

П'ятірку лідерів закриває енергетик Тарас Тарасюк (Енергія) – 18 голів.

На цьому чемпіонат Житомира з футзалу завершується. А вже 24 березня в Житомирі відбудеться всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України. Запрошуємо всіх житомирян підтримати наших футзалістів ФК "Атлет".

Огляд завершальної гри

 

Спортивний Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі