Суспільство

В Ощадбанку стартував акційний депозит «Весна красна»

15 March 2016, 09:51

Ощадбанк пропонує скористатись привабливими умовами нового акційного вкладу. На зміну депозиту «Теплі обійми», який залучив майже 8 млрд. грн., прийшла «Весна красна».

За два тижні дії нового депозиту вкладники довірили на зберігання банку з найвищим рівнем надійності майже 900 млн. грн.

«Якщо раніше державна гарантія за вкладами та надійність Ощадбанку були визначальними при його виборі вкладниками, то сьогодні нас обирають і за іншими критеріями. Робота, яку проводить банк, та зміни, що в ньому відбуваються, не залишаються поза увагою людей. Вони бачать, що  ми відкриваємо комфортні відділення нового типу, змінюємо стандарти обслуговування, запроваджуємо цікаві продукти, в тому числі нові депозитні програми, розширюємо можливості клієнтів у WEB- та mobile-банкінгу Ощад 24/7», – зазначив заступник голови правління ОщадбанкуАнтон Тютюн.

Для отримання найбільшої дохідності фінансист радить вкладникам розміщувати кошти на тривалий термін у надійному банку. «На ринку триває тренд зниження процентних ставок. Тому, щоб отримати максимальну вигоду, слід обирати депозити з більш тривалим терміном дії», – додав Антон Тютюн.

Весняний вклад із підвищеною процентною ставкою розраховано на три місяці. Ставка у гривні – до 19,5% річних, у доларах США – до 7,5 % річних та в євро – до 6,5 % річних. Отримувати належні проценти вкладники можуть щомісячно. Строк розміщення коштів – 6 або 9 місяців. Оформити акційний депозит можна в будь-якому відділенні Ощадбанку до 31 травня 2016 року включно.

Прес-служба Ощадбанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі