Місто

Європейське підприємство «Kromberg and Schubert» запрошує житомирян на день відкритих дверей

15 March 2016, 19:00

16 квітня ТОВ «Kromberg and Schubert» запрошує житомирян та гостей міста завітати на день відкритих дверей Open Door Fest на територію підприємства.

ТОВ «Kromberg and Schubert» – підприємство з 100% іноземними інвестиціями по виготовленню електричних бортових кабельних систем для найкращих європейських автомобілів. На сьогоднішній день існує 28 підприємств «Kromberg and Schubert» у цілому світі. Підприємство виготовляє свою продукцію для найбільших європейських виробників автомобілів (VW, BMW, Audi, Mercedes). На даний час, в Україні існують виробництва в Луцьку та в Житомирі.

«Kromberg and Schubert» у Житомирі – це понад 5000 робочих місць, європейські стандарти праці та соціального забезпечення працівників, найсучасніше обладнання та абсолютна безпека на виробництві. На сьогоднішній день на підприємстві вже працює понад 700 чоловік. Саме під час Open Door Fest всі бажаючі зможуть спробувати себе у ролі працівника підприємства та отримати повноцінну консультацію щодо роботи на виробництві.

На житомирян та гостей свята чекає екскурсія по підприємству, виставка автомобілів, в яких використовується продукція заводу, конкурси, квести, майстер-класи та безліч подарунків. Для найменших відвідувачів, «Kromberg and Schubert» підготував дитячі атракціони та розважальну програму.

Приємним сюрпризом для всіх гостей стане гала-концерт за участю кращих гуртів української музики: Друга Ріка, The Hardkiss та Dzidzio. Вхід вільний!

Все це, та ще багато інших сюрпризів чекатиме ВАС 16 квітня о 15.00 за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 236 (Покровська), (територія митного терміналу). Тролейбуси №4, 4-а, 12 (з 14.00 до 18.00) курсуватимуть БЕЗКОШТОВНО!

Kromberg and Schubert – європейське підприємство, тисячі робочих місць для житомирян та висока зарплатня! Душа кращих європейських автомобілів народжується в Житомирі!

http://opendoorfest.org/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі